Over Vervoer Daemen

Bij Daemen staan duurzaamheid, efficiëntie en ecologie centraal. Als transportbedrijf investeren wij voortdurend in de vergroening van ons wagenpark met vrachtwagens op LNG.
Bij ons kies je dus niet alleen voor een klokvaste service en zekerheid, ook de natuur pikt er een graantje van mee.

Vervoer sinds 1980

In 1980 reed de eerste vrachtwagen van Vervoer Daemen uit voor het vervoer van eieren. Een niche in de transportsector waar Vervoer Daemen zich sindsdien ontwikkelde tot dé referentie in de Benelux. 

Intussen specialiseerde de firma zich ook in mesttransport.  Het vervoer van mest tussen de verwerkings- en landbouwbedrijven in verschillende Europese landen wordt steeds belangrijker en Vervoer Daemen is daar de ultieme partner in. 

Groene innovatie

Als vervoerbedrijf willen wij actief bijdragen aan een groenere wereld. Dat zijn voor Vervoer Daemen geen loze woorden, wij investeren in een ecologisch wagenpark waarbij onze vrachtwagens rijden op LNG, met een lage CO2 uitstoot.

Onze chauffeurs worden trouwens speciaal opgeleid in het efficiënt transporteren, laden en lossen van goederen. Wij hebben de beste chaffeurs, die jou de beste service bieden. Duurzaam, vlot en met de juiste handling, wij zorgen ervoor dat jouw transport veilig en tijdig op bestemming geraakt. 

Contacteer ons

Op zoek naar een betrouwbare logistieke partner?

Prinsenlaan 77/1
2381 Ravels, Belgie

Follow us

ma-vrij: 08.30 - 17.30

Openingsuren

BE0420.341.283

© Vervoer Daemen