Trade

Wij beschikken over alle certificaten voor het verhandelen en vervoeren van verschillende soorten mest. Vervoer Daemen streeft naar een samenwerking op langere termijn met duidelijke afspraken waarbij de klant op de eerste plaats staat maar waarbij langdurige samenwerking wordt beloond.  Als klant kan je rekenen op een competitieve en marktconforme prijs met daarbovenop een uitstekende betrouwbaarheid naar planning en afhandeling.

Handel in dierlijk mest

Vervoer Daemen is dé specialist in het verkopen en vervoeren van veschillende soorten mest. Als klant kan je rekenen op een competitieve en marktconforme prijs waarbij langdurige samenwerking wordt beloond.

Als vervoerder van mest werkt Vervoer Daemen met een modern wagenpark en zorgen wij ervoor dat het dierlijke mest op een verantwoorde manier wordt vervoerd en dat de herkomst en bestemming zijn vastgelegd.

De digitale verwerking van alle documenten staat bij Vervoer Daemen hoog in het vaandel, hetgeen zorgt voor een snellere afhandeling, minder fouten en een beter overzicht van de mestregistratie.

Duurzaam vervoer

Voor het vervoeren van mest beschikken wij over een modern wagenpark waarbij we veel belang hechten aan duurzaamheid en ecologie. Onze wagens rijden op LNG gas, waarmee we onze CO2 uitstoot drastisch verlagen. 

Daarnaast hebben wij een volledige inhouse administratie die instaat voor de planning, facturatie en certificiëring. Zo ben jij zeker van een grondige planning en vlotte afhandeling van jouw project. 

Contacteer ons

Op zoek naar een betrouwbare logistieke partner?

Prinsenlaan 77/1
2381 Ravels, Belgie

Follow us

ma-vrij: 08.30 - 17.30

Openingsuren

BE0420.341.283

© Vervoer Daemen